Lukovit, 2 Dimitar Talev str., Lukovit 5770 Тел.: +359 697 5 50 86, Мобилен: +359 885 20 52 52

За комапнията

Мисия

Diplomat Business Group е холдингова структура обединяваща фирми с различни сфери на действие - търговия, туризъм, транспорт, маркетинг, реклама, забавления и др. Във всички области в които работим ние имаме една обща цел - подобряване качеството на живот на нашите клиенти, чрез предоставяне на качествени продукти и услуги. Това е основа върху която градим просперитета на фирмите ни и работещите в нея. Ценности - Ние постигаме целите си като се уповаваме на фундаментални ценности:

Клиентите - Най-важни за нас са клиентите. Разбираме техните потребности и се стремим да удовлетворим техните желания, като надхвърлим очакванията им. • Служителите - Служителите са най-ценният ни ресурс и ние в разчитаме на техния професионализъм, квалификация и опит. Полагаме всички усилия пълноценно да използваме уменията им и да развиваме техните способности.

Устойчиво развитие - Да осигурим растеж, който да гарантира възвращаемост на инвестициите на собствениците и сигурност на служителите.

Непрекъснато усъвършенстване - Нашата постоянна цел е непрекъснато да подобряваме дейността си във всички аспекти. Това което днес правим добре, утре можем да направим по-добре.

Коректно партньорство - Поддържане на взаимно изгодни отношения с производители, доставчици и търговски компании, основани на взаимно доверие и добър бизнес тон. Социална отговорност. Осигуряване здравословни и безопасни условия на труд на служителите на компанията. Предоставяме на клиентите на качествени продукти и услуги, които повишават стандарта им на живот.

Опазване на околната среда - Създаваме енергоспестяващи продукти под марката Diplomat, ползването на които води не само до постене на енергия, но и до опазване на природата.

Предизвикай духовното в себе си и се докосни до необятното изкуство на твореца Ставри Калинов!

12/02/17 от Administrator

Скулптор, художник, смайващ интерпретатор и удивителен творец. И всичко започва и свършва с божественото, претворено с нов семантичен израз на...

Виж всички материали