Lukovit, 2 Dimitar Talev str., Lukovit 5770 Тел.: +359 697 5 50 86, Мобилен: +359 885 20 52 52

Предизвикай духовното в себе си и се докосни до необятното изкуство на твореца Ставри Калинов!

Posted on 12/02/17 от Administrator

Предизвикай духовното в себе си и се докосни до необятното изкуство на  твореца  Ставри Калинов!

Скулптор, художник, смайващ интерпретатор и удивителен творец.

И всичко започва и свършва с божественото, претворено с нов семантичен израз на думите. Посветил целия си съзнателен живот на творчеството, Калинов е сред 100-те най-изявени, международно признати български личности, които притежават „Сертификат за принос за развитие на страната”. Широка е палитрата на неговите творби , притежаващи специфична категория уникалност, свързана с неестественото.

Задавайки му въпроса, разкажи малко повече за твоите творби, той ни отговори „ Не ме ограничавайте, защото граници в изкуството не съществуват за мен. В моето изкуство е въплатен свободният дух”.

Новият съвместен проект  на твореца Ставри Калинов и Diplomat Hotels Group – Art Gallery Diplomat, Калинов сподели за него – „Всичко това е случайно, това съм го мечтал от дете, просто дойде момента. 72 години се занимавах съзнателно с творчество , намерих хората и компанията, която да ми даде нужното, искам да работя с истински хора. Просто намерих времето и момента да надграждам заедно с тях и да работим благородно”.

Дадох частица от себе си, създавайки уникалната стая „Калиномания” в Diplomat Plaza Hotel & Resort****, чувствах творейки в нея, че съм много отдавна в тази стая, просто трябваше да я удохотворя, с това поставихме и началото.

Art Gallery Diplomat дава възможност на всеки да предизвика духовното в себе си и да го вкуси.

„Вие също може да имате частица от необятното изкуство на Ставри Калинов”


Предизвикай духовното в себе си и се докосни до необятното изкуство на твореца Ставри Калинов!

12/02/17 от Administrator

Скулптор, художник, смайващ интерпретатор и удивителен творец. И всичко започва и свършва с божественото, претворено с нов семантичен израз на...

Виж всички материали